27 Mayıs 2014 Salı

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek Filmi



Film 23 Mayıs 2014 Tarihinde Vizyona girdi ve Yönetmenliğini Bryan Singer Yapıyor. X-Men: Geçmiş Günler Gelecek Filminin oyuncuları her zaman ki gibi Hugh Jackman, James McAvony, ve Michael Fassbender  gibi yıldızlardan oluşuyor. Aksiyon be Bilimkurgu hayranlarının sabırsızlıkla beklediği filmin yeni fragmanlarıda internete sızdı.

Yeni Fragmanını:





Filmin Konusu ve Özeti

Mutantlar soylarının tükenmemesi amaçlı sürede yolculuk inşa etmek zorundadır çünkü gelecekte kamplara hapsedilmiş vaziyettedirler . Sentinel'ler aracılığıyla avlanıp öldürüldükleri amaçlı de nesilleri tükenmenin eşiğine gelmiştir. Mutantların soyunu kurtarabilmek amaçlı 2 ezeli düşman Magneto ve Charles Xavier güçlerini birleştirirler. Tasarıları Sentinel'lerin yarattığı vahşeti karşılamak üst kısmına heyetidir . Wolverine (Hugh Jackman), bizzat kendini iyileştirebildiği amaçlı sürede yolculuğun onda sokak açabileceği hemen yan etkiler yok olacaktır. Bu yüzden Wolverine'i Kitty Pryde'ın da sayesinde geçmişe gönderirler. Trask Industries'in deneyler neticesi ürettiği Sentinel'lerin imal mertebesine mani olacaklardır. Kuşku bu konuyla alakalı oldukça başarılı olabilecekler midir?
Yedinci X-Men filminde seriden tanıdığımız karakterlere ayrıyeten Magneto'nun gençlik yıllarını Michael Fassbender canlandırırken, James McAvoy'u da Charles Xavier'in çocuk durumu olarak seyredeceğiz. Yöneten koltuğundaysa yeniden Bryan Singer oturuyor.

Ve beklenen Film İnternete düştü! X-Men: Geçmiş Günler Gelecek izlemek için tıklayınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder